Dames Rayna Winddicht Jas xl Softshell Bjørnson Lichtblauw Parka 42 8wAtBRxq
Parcours 2 Kaki 43 Vario Aigle HxdwZBSH Parcours 2 Kaki 43 Vario Aigle HxdwZBSH Parcours 2 Kaki 43 Vario Aigle HxdwZBSH Parcours 2 Kaki 43 Vario Aigle HxdwZBSH

010 737 1339

[email protected]

Schã¶ffel Leona Fleecejas Lichtroze 36 Dames Maat rrqCU

Rayna Winddicht Bjørnson m Grijs Parka 38 Jas Softshell Dames xqRU7p6w

Het leren van rekenvaardigheden heeft voor elk kind een grote impact op de toekomst. Voor zowel kinderen met een rekenachterstand als kinderen die hierin uitblinken, kunnen veel beroepen in de toekomst onmogelijk worden als hun rekenvaardigheden niet op niveau zijn.

Het Nederlands Mathematisch Instituut (NMI) wil daarom alle kinderen uit de groepen 6,7 en 8, binnen 12 weken foutloos leren rekenen. Dit doen zij door een unieke wetenschappelijke aanpak waarbij het kind niet alleen wordt geleerd om te rekenen, maar ook wordt geleerd hoe ze de stof op moeten slaan in hun langetermijngeheugen. Daarnaast geven zij wiskundecursussen aan middelbare scholieren.

Wij hebben samen met het NMI een strategische sessie gehouden om de doelgroepen te leren kennen en de visie en kernwaarden van het NMI te begrijpen. Het NMI heeft ons als partner gekozen vanwege onze langetermijnvisie, resultaatgerichte en persoonlijke aanpak.

Aigle 43 Kaki 2 Parcours Vario
42 Maat Weight Sneaker Turquoise Dames Venice Light nSwYqg7C
White Barbados Xa Salomon Wandelschoenen Heren Gtx 3d Cherry Pro Black fagBxgq0zw 3 Cm 1 Maat Performanceclimacool By2346 Adidas 43 qCHOwH