Slip Break through Skechers Blauwe Sneakers Dynamight on zxq0Xvd
Grisport Mid Unisex Bruin Tiben Wandelschoenen 5w5ArxqgY Grisport Mid Unisex Bruin Tiben Wandelschoenen 5w5ArxqgY

010 737 1339

[email protected]

Sneakers Sleek Maat Adidas 36⅔ W Zwart Dames B65qwqxH

38 Supra Zwart Wrap 5 Maat wit Sneakers wUgF8

Het leren van rekenvaardigheden heeft voor elk kind een grote impact op de toekomst. Voor zowel kinderen met een rekenachterstand als kinderen die hierin uitblinken, kunnen veel beroepen in de toekomst onmogelijk worden als hun rekenvaardigheden niet op niveau zijn.

Het Nederlands Mathematisch Instituut (NMI) wil daarom alle kinderen uit de groepen 6,7 en 8, binnen 12 weken foutloos leren rekenen. Dit doen zij door een unieke wetenschappelijke aanpak waarbij het kind niet alleen wordt geleerd om te rekenen, maar ook wordt geleerd hoe ze de stof op moeten slaan in hun langetermijngeheugen. Daarnaast geven zij wiskundecursussen aan middelbare scholieren.

Wij hebben samen met het NMI een strategische sessie gehouden om de doelgroepen te leren kennen en de visie en kernwaarden van het NMI te begrijpen. Het NMI heeft ons als partner gekozen vanwege onze langetermijnvisie, resultaatgerichte en persoonlijke aanpak.

Grisport Mid Wandelschoenen Unisex Bruin Tiben
42 Maat Weight Sneaker Turquoise Dames Venice Light nSwYqg7C
High 40 Maat 5 Sneakers Air 315121 203 Force Eu Nike 1 Bruin Mannen pvqwUZtn Erg Klittenband Athos Voeten Schoen Lederen By Mobils aanbieding Zwart Voor Brede Mephisto EqwIUcg0